Un director din Primăria Botoșani renunță la funcție

Primaria BotosaniUn director din Primăria Botoșani părăsește instituția. Este vorba de directorul Direcției de Dezvoltare, Cornel Herghelegiu, care și-a anunțat demisia din funcție. Herghelegiu este până marți, 23 august, în concediu iar demisia și-o va depune începând cu 24 august.

El a spus că în perioada următoare va fi mai mult alături de familie, dat fiind faptul că așteaptă un al doilea copil, iar după se gândește să activeze în mediul privat.

like facebookSunt mândru de activitatea generală pe care am avut-o în Primăria Botoșani. Nu am neapărat un proiect preferat. Sunt mulțumit de investițiile care s-au făcut în sistemul de învățământ și mulțumesc colegilor care au fost lângă mine, m-au ajutat și mi-au oferit sprijinul”, a declarat directorul de Dezvoltare.

Cornel Hergheligiu
Cornel Hergheligiu

Cornel Herghelegiu a venit la conducerea Direcției de Dezvoltare în 2012. La preluarea mandatului, primarul Cătălin Flutur a criticat această direcție, acesta fiind și unul din motivele pentru care Herghelegiu nu mai dorește să rămână în Primăria Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *