Zeci de mesaje de condoleanţe după moartea tânărului de 24 de ani

radu mort germaniaZeci de mesaje de condoleanţe au fost transmise de prieteni şi cunoştinţe familiei tânărului, de 24 de ani, decedat într-un accident în Germania. Părinţii îndureraţi ai lui Raul Troeschi au fost asaltaţi de zeci de mesaje de încurajare.

like facebookToţi se arată şocaţi de moartea fulgerătoare a tânărului de la care se aşteptau sa îi invite la propria nuntă.

„Sincere condoleante!!!Dumnezeu sa va dea putere si sa va intareasca sa treceti peste necazu asta asa de mare…Stiu Iluta cuvintele sunt prea usor de spus…suferinta voastra a parintilor si restul familiei e prea marea pentru un asa mare necaz…imi pare nespus de rau nu-mi vine sa cred ca la nunta la Alex o fost si acum sa aud asa ceva…DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA-L ODIHNEASCA IN PACE!!!!”, se arată într-o postare.

„Bunul Dumnezeu sa îl odihnească in pace si vouă sa va dea putere sa treceți peste această grea încercare a vieți!”, mai spune un prieten”,

„nu se poate nu-m vine sa cred dumz sal ierte si fam putere sa poata trece peste asa o durere mare”, spune o prietenă de familie

„Nu pot sa cred .as vrea sa te sun dar nu pot am plange amindoua si nu ne am intelege dar vreau sa ti spun ca imi pare nespus de rau si ma rog la dumnezeu sa va dea putere sa puteti depasi acest necaz.Dumnezeu sa l ierte”, se adresează o cunoştinţă mamei tânărului.

Tragedie! Un tânăr, de 24 de ani, a decedat într-un accident petrecut în Germania

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *