Președinte nou la Autoritatea Teritorială de Ordine Publică. Vezi componența!

gheorghe nazareAutoritatea Teritorială de Ordine Publică are, de miercuri, un nou președinte. Acesta este Gheorghe Nazare, fost polițist, care a fost ales de membrii ATOP.

like facebookDin structura ATOP mai fac parte cinci consilieri județeni, respectiv Gheorghe Vâzdoagă, Sergiu Marian, Bogdan Buhăianu, Radu Anton și Petre Tupiluș, șeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Costel Gîtlan, șeful ISU Botoșani, Cristian Amarandei, șeful Inspectoratului Județean de Jandarmi, Constantin Moroșanu, subprefectul Daniela Beclea, un reprezentant al Corpului Naţional al Poliţiştilor, dar și trei reprezentanți ai comunității locale, care au fost desemnați de președintele Consiliului Județean, respectiv Dumitru Zmău, Andron Țimpău, primarul orașului Bucecea și Cezar Nicuță-consilier juridic la Locativa.

 

 

One thought on “Președinte nou la Autoritatea Teritorială de Ordine Publică. Vezi componența!

  1. Un ATOP ales de domnul Macalet e identic cu numirile facute pe timpul PCR oamenu una si una cu militeni fosti PCR si nu in ultimul rand subordonati , asteptam sa vedem cu totul altceva dar nicidecum un rosu aprins.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *