Macaleți cere membrilor ATOP mai multă activitate în județ: Să facă întâlniri pe zone că la Botoșani sunt mulți șefi

cj macaletiPreședintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, vrea ca noii membri ai Autorității Teritoriale de Ordine Publică să fie implicați mai mult în munca de teren din județ. Acesta își dorește ca activitățile ATOP să aibă loc în județ, pe zone.

like facebookMi s-a părut mult formalism în activitatea fostului ATOP, chestiuni formale care ar trebui să dispară. Am să-i rog în momentul în care se constituie să facă întâlniri pe zone că aici, la Botoșani, sunt mulți șefi. Să aibă o relație foarte strânsă cu partea de învățământ, că acolo se întâmplă tot felul de lucruri, uneori neplăcute”, a spus Macaleți.

Un număr de șase consilieri județeni vor face parte din noua structură a Autorității Teritoriale de Ordine Publică. Este vorba de Gheorghe Nazare, Gheorghe Vâzdoagă, Sergiu Marian și Bogdan Buhăianu, Radu Anton și și Petre Tupiluș.

ATOP mai are în componență pe şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean, un reprezentant al Corpului Naţional al Poliţiştilor, subprefect şi trei reprezentanţi ai comunităţii, desemnați de președintele Consiliului Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *