Tabără națională de airsoft la Agafton

masina camuflata airsoftDirectia pentru Sport si Tineret Botosani impreuna cu Clubul Sportiv de Airsoft Botosani vor organiza, la sfârșitul săptămânii, o tabără națională de airsoft.

Tabara militara de airsoft ofera tinerilor din intreaga tara oportunitatea de a petrece o saptamana intr-o zona minunata din Moldova, in conditii naturale deosebite si cu un program de calitate.

like facebookTabara nationala de airsoft va avea loc la Agafton și este la prima ediţie, printre obiectivele acesteia numărându-se instruirea unui numar de 100 de copii si tineri din intreaga tara, promovarea valorilor sociale si culturale si turistice din Nordul Moldovei si Bucovinei in randul copiilor si tinerilor participanti, a obiceiurilor si traditiilor romanesti din aceasta regiune.

Tinerii vor participa la module de pregatire teoretică, fizică şi practică cu privire la jocul sportiv de airsoft, echipamente, replici ale armelor, tactici de joc, noţiuni de prim-ajutor, orientare în teren necunoscut pe timp de zi şi timp de noapte, campare în natură contra cronometru, echilibru şi parcurgere distanţe pe tiroliană, tragere la tir cu replici de arme utilizate în joc iar in final toti absolvenţii taberei militare de airsoft vor participa alaturi de veteranii clubului partener la misiunile unui joc de airsoft.

Deschiderea evenimentului va fi vineri 12 august la ora 17.30 in Centrul de Agrement Codrii de Arama din Agafton, Botosani , marcand astfel si Ziua Internationala a Tineretului .

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *