O firmă din Botoşani construieşte un sistem de irigaţii pentru 50.000 de hectare de teren

sistem de irigatiiO firmă din Botoşani construieşte unul dintre cele mai mari sisteme de irigaţii din România. Este vorba de societatea comercială Electro- Alfa Internaţional SRL, care, în asociere cu firma Argif SA Piteşti vor dezvolta un sistem de irigaţii care va asigura udarea a peste 51.000 de hectare de teren în judeţul Teleorman.

Compania patronată de Gheorghe Ciubotaru a câştigat o licitaţie organizată de Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare pentru punerea în funcţiune a amenajării de irigaţii Giurgiu- Răsmireşti din judeţul Teleorman.

like facebookInvestiţia se ridică la 1,28 milioane de lei şi presupune construcţia unor canale de irigaţii pe o lungime de 126 km, dar şi montarea a 840 de kilometri de conducte. Irigarea se va face cu ajutorul a 46 de pompe, a şase staţii de repompare şi a unei staţii de pompare, care vor trebui montate în cadrul proiectului.

La licitaţia organizată de ANIF a mai participat o firmă, însă Electro- Alfa Internaţional a fost desemnată câştigătoare datorită preţului cel mai mic, în condiţiile în care valooarea iniţială a investiţiei a fost estimată la 1,8 milioane de lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *