Zeci de pompieri botoșăneni avansați în grad

pompieri avansati in grad (1)Luni, a avut loc ceremonia de avansare în grad, la termen, a cadrelor militare în activitate din Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani.

like facebookEste vorba de 3 ofiţeri: 1 de la gradul de locotenent colonel, la gradul de colonel; 2 de la gradul de sublocotenent, la gradul locotenent; şi 27 de subofiţeri, astfel: 2 de la gradul de plutonier adjutant, la gradul plutonier adjutant şef; 23 de la gradul de plutonier, la gradul de plutonier major; 2 de la gradul de sergent major, la gradul de plutonier.
pompieri avansati in grad (2)
Cu această ocazie, inspectorul şef al I.S.U. Botoşani Botoşani le-a cerut subordonaţilor să lucreze, în continuare, în echipă, să de-a dovadă de onestitate, modestie şi responsabilitate.pompier avansat

„Avansarea în grad, în funcţie, sunt elemente definitorii pentru militari. Sunt momente de bucurie, de satisfacţii pentru că avansările dau recunoaştere muncii noastre. Inspectoratul este puternic când ştim să lucrăm în echipă. Vă cer dumneavoastră, tuturor, să ţineţi în mod deosebit la acest principiu, al lucrului în echipă şi al respectului faţă de colegul de lângă voi. E foarte important ca fiecare dintre noi să fie respectat pentru ceea ce face. Şi noi suntem oameni şi avem nevoie de respect şi recunoaşterea muncii. Suntem un colectiv puternic”, le-a transmis colonel dr.ing. Amarandei Cristian Mihail, subordonaţilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *