Decizie surpriză a instanţei! Autorii teribilului accident de la Darabani, puşi în libertate

accident la Darabani -BotosaniCei doi şoferi care au produs în noaptea de Înviere accidentul mortal de la Darabani au ieşit din închisoare. Magistraţii Curţii de Apel Suceava au dispus, vineri, punerea în libertate a lui Florin Stănescu şi Emil Bujor.

Cei doi au cerut obţinut înlocuirea mandatului de arestare preventivă cu măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, după ce iniţial Tribunalul Botoşani le-a respins cererea.

like facebookCei doi sunt acuzaţi de omor, de tentativă de omor, de conducere sub influența alcoolului și de organizare de curse ilegale de mașini după ce s-ar fi urcat băuţi la volan şi au organizat o cursă ilegală pe strada principală din oraşul Darabani. În timpul cursei au izbit o maşină şi o căruţă. În urma impactului o tânără, Anda Dănăilă, de 22 de ani, a decedat.

3 thoughts on “Decizie surpriză a instanţei! Autorii teribilului accident de la Darabani, puşi în libertate

  1. pentru judecatorii de la Curte este ceva normal sa ucizi un om. ma mir ca nu a dat dispozitie sa le fie inapoiate si permisele, sa poata oamenii sa se plimbe cu masinile… (oare daca soferii conduceau o masinuta Dacia 1300 ii mai punea Curtea pe liber?????)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *