O cunoscută prezentatoare TV din Botoșani a avut parte de un moment emoționant în direct

roxana vasniucRoxana Vasniuc a trecut printr-o ultima perioada dificila, in care problemele personale nu i-au dat pace deloc. Vedeta TV a izbcnit, joi seara, in lacrimi, la un post de televiziune, in urma unei discutii avute cu mama ei.

like facebookFemeia care i-a dat nastere a intrat in legatura directa prin telefon si a incercat sa ii dea un imbold si sa treaca peste dezamagirea cauzata de fostul ei iubit, Ionut si lupta pentru fetita pe care o au  impreuna, scrie WowBiz.ro. 

„De când era mică voia să fie în televiziune. Dacă acum, cu Ionuţ, n-a fost să fie… Asta e. Nu ne pare rău. Nu ne-am mai văzut de luna trecută. I-am spus să fie cuminte şi să aibă grijă de fetiţă. Asta este Roxana, nu mai plânge. Ai grijă de fetiţa mea şi s-o iubeşti mult”,  a marturisit femeia.

Cuvintele calde ale mamei sale au atins un punct sensibil si au emotionat-o si mai tare. Roxana Vasniuc a izbucnit in lacrimi.

„Poate să-şi vadă copilul oricând doreşte. În mod normal, două weekend-uri pe lună. Dacă nu mai poate de dorul ei, eu nu am nicio problemă. Este copilul lui. Din partea mea, are tot sprijinul (…) Nu-mi pare bine că m-am despărţit de părinţii mei. Dumnezeu o să le dea tărie să fie fericiţi. Niciodată n-avem o siguranţă. Indiferent dacă voi avea parte de susţinere din partea lui, sau dacă va trebui s-o cresc singură, întotdeauna va avea tot ce e necesar pentru buna creştere şi dezvoltare a unui copil. E binecuvântarea lui Dumnezeu ce s-a revărsat asupra mea, cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat de când exist. E singurul lucru care-mi aduce fericire în fiecare zi. Am plâns în această seară, e normal. S-au acumulat multe lucruri în sufletul meu. Copilul mă face să uit de toate relele şi mizeriile acestei lumi în care trăim. Oamenii nu mai preţuiesc familia. Li se par mai importante câteva distracţii de moment. Când ne e mai greu, cu asta rămânem de fapt. Doar cei apropiaţi ne sunt alături. Nu maşini, haine sau ceasuri de firmă”, a spus Roxana Vasniuc despre fostul ei iubit.

Sursa: WowBiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *