Președintele Consiliului Județean, despre protestul privind starea drumurilor: Dacă ar fi să am timp să mă duc să protestez aș face-o și eu

costica macaleti 1Președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, susține că protestul anunțat, sâmbătă, pentru starea proastă a drumului județean DJ 293 este îndreptățit. Macaleți spune că starea drumurilor din județ este foarte proastă, însă nu dă vina pe nimeni. Potrivit șefului CJ, pe DJ 293 între Dorohoi-George Enescu-Havârna-Darabani se intervine la burdușiri, după care se va trace la plombări.

Dacă ar fi să am timp să mă duc să protestez aș face-o  și eu. Drumurile sunt faorte proaste. La Havârna, avem echipă care intervine la burdușiri. Este trecută zona în reparații pe contract multianual”, a menționat Macaleți.

 

like facebookMarșul implică participarea a aproximativ 150 mașini de diferite tipuri și circa 300-400 persoane.

One thought on “Președintele Consiliului Județean, despre protestul privind starea drumurilor: Dacă ar fi să am timp să mă duc să protestez aș face-o și eu

  1. sa ti se burduseasca tie moaca si apoi sa te plombeze . Tu ar fi trebuit sa fi fost primul care sa protesteze, acolo ,la Guvern . Apropo , tu, asa sa stim si noi ,ce muncesti de fapt ?? cu ce-ti rupi oasele intr-o zi de munca ,practic , nu scriptic, in afara de a vorbi si a semna hartii care de fapt cam greu se concretizeaza in fapte (dupa cate stim ai mai fost ceva sef mare la acest judet si tot degeaba) ?? Nu m-ai incurcat cu nimic ,nu m-ai ajutat cu nimic ,oare nu ar trebui sa mergi undeva linistit la pensie ??? Chiar crezi ca fara tine moare acest judet ????? In afara de a aranja „ploile” locale nu se vede rostul tau. O rezolvare clara ,o data pe luna o sedinta de CJ cu Ordinea de zi , transmisa la 30 de cetateni de diferite profesii , alesi aleatoriu , dar cat de cat apropiati de tematica sedintei si gata.Luna urmatoare altii .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *