Jandarmii de la Bacău și Botoșani, mobilizați la meciul dintre FC Botoșani – CFR Cluj

jandarmi stadionGruparea de Jandarmi Mobilă Bacău, cu sprijin din partea jandarmilor botoșăneni, va asigura ordinea și liniștea publică la primul meci de fotbal disputat pe Stadionul municipal Botoșani în sezonul competițional 2016 – 2017 al Ligii I, între echipele  FC Botoșani – CFR Cluj.

like facebookSâmbătă, 29 iulie, începând cu ora 18.30, efectivele de jandarmi vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea în condiții civilizate a întrecerii sportive, urmărindu-se respectarea prevederilor legii nr.4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței la competițiile sportive.

La fel ca la ultimul meci disputat de F.C.Botoșani pe teren propriu în sezonul competițional trecut, în compania aceleiași echipe oaspete,  nouă suporteri botoşăneni nu îşi vor putea susţine echipa favorită, deoarece au interdicție de a pătrunde pe stadion, în urma sancțiunilor contravenționale complementare primite pentru încălcarea prevederilor legii nr.4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței la competițiile sportive.

Pentru identificarea spectatorilor care încălcă prevederile legale în interiorul stadionului, jandarmii beneficiază de cooperarea efectivelor Poliției Locale Botoșani.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *