Grădinița 24 va funcționa într-un nou spațiu, din anul școlar viitor

Gradinita 24Grădinița 24 din Botoșani va funcționa într-un nou spațiu, din anul școlar viitor. Primăria Botoșani nu a mai prelungit contractul cu proprietarul clădirii, Victor Mihalachi și a decis ca aceasta să funcționeze la parterul Școlii 16.

like facebookDecizia i-a nemulțumit pe părinți, care au depus un memoriu la Primăria Botoșani. Primarul Cătălin Flutur spune că nu mai are ce face, demersul privind mutarea fiind început de vechea administrație.

Vom muta copiii acolo. Deja s-au făcut circuitele pentru bucătărie, amenajări la sălile de clasă. Asta a fost decizia. Noi nu mai avem timp să ne gândim că înepe școala imediat. Dacă îi mutam la internatul de la Laurian, pentru că asta a fost ideea mea înainte de a pleca de la primărie, dar în acești ani nu s-a făcut nimic. Am plătit chirii. Sunt părinți nemulțumiți, dar vom încerca să-i mulțumim prin ceea ce facem acolo”, a spus Flutur.

 

2 thoughts on “Grădinița 24 va funcționa într-un nou spațiu, din anul școlar viitor

  1. La aceasta gradinita trebuie schimbate cadrele didactice, sunt catastrofa si foarte multi copii nu trec testul psihologic

  2. daca ai probleme cu actul educativ sau cu orice alta problema, mergi la conducerea unitatii si pune problemele in discutie. acolo sunt oameni deschisi si cred ca te vor asculta. mutarea sper sa fie binevenita mai ales din punct de vedere al spatiului, in vechea gradinita fiind „un aer mult invechit”!daca se pastreaza colectivul care era la sf anului scolar si cu un spatiu nou, cred ca totul va fi in favoarea copiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *