Valeriu Iftime: Modernizarea stadionului este prioritate zero

valeriu iftime fc botosaniModernizarea Stadionul municipal reprezintă o prioritate zero atât pentru fotbal, cât și pentru comunitate, susține finanțatorul FC Botoșani, Valeriu Iftime. El consideră că sunt mai multe căi de a obține finanțare pentru acest proiect decât prin Compania Națională de Investiții.

”Dacă vrem să facem ceva trebuie să insistăm. Noi în primul rând nu avem un SF al primăriei. Acel SF a fost făcut de mine, am dat bani pe FC Botoșani ca să apară un proprietar. Noi nu avem niciun document cu care să mergi la un moment dat și să faci un demers. Sunt mult mai multe variante. Sunt privați care pot investi, pentru că stadionul are zone de parcare, comerciale, care pot fi altfel gestionate și trebuie căutați investitori. Este o prioritate zero atât pentru fotbal, cât și pentru comunitate, pentru frumusețea orașului”, a spus Iftime.

like facebookAcesta susține necesitatea modernizării stadionului și datorită faptului că acesta nu dispune de locuri acoperite, iar în sezonul rece, spune Iftime, ”nu poți la joci la ora 9 seara în noiembrie, când afara plouă și sunt 2 grade și mai vrei să meargă lumea la stadion”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *