Noi locuri de muncă în instituțiile publice. Vezi pe ce specializări!

angajari- locuri de muncaMai multe instituții publice din Botoșani au scos la concurs posturi spre a a fi ocupate. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează:

  • 1 post de asistent social debutant la Complexul de case de tip familial „Sf. Mina” Botoşani,
  • 1 post de asistent social debutant la Centrul de plasament „Dumbrava Minunata” din cadrul Complexului de servicii pentru copilul aflat in dificultate „Speranţa” Pomîrla
  • 1 post de asistent social debutant la Casa rurala Traian din cadrul Complexului de servicii pentru copilul aflat in dificultate „Sf. Nicolae „ Truşeşti
  • 1 post de asistent social debutant la Centrul de îngrijire şi asistenţă Leorda,
  • 1 post de asistent social debutant la Complexul de apartamente „Cireşarii” Botoşani,
  • 1 post de asistent social practicant la Centrul de recuperare şi reabilitare Dersca.
  • Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: – asistent social debutant: studii superioare absolvite cu diploma de licenţă a unei instituţii de învăţământ superior acreditată/autorizată în domeniul asistenţei sociale–specializarea asistenţă socială; aviz de exercitare a profesiei emis de Colegiul National al Asistenţilor Sociali din România;– asistent social practicant: studii superioare absolvite cu diploma de licenţa a unei instituţii de învăţământ superior acreditată/autorizata în domeniul asistentei sociale–specializarea asistenţă sociala; aviz de exercitare a profesiei emis de Colegiul National al Asistenţilor Sociali din România cu treapta de competenţă necesară practicant; vechime in specialitatea studiilor–minim 1 an;Concursul se va organiza conform calendarului următor:08 august 2016, ora 16:00: termenul limită pentru depunere a dosarelor; 22 august 2016, ora 10:00: proba scrisă; 26 august 2016, ora 10:00: proba interviu.

like facebookDirecţia pentru Agricultură Judeţeană Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă, de consilier, grad profesional superior.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: nivelul studiilor: universitare de licenţă în domeniul ştiinţelor economice, agronomie, zootehnie, horticultură, industrie alimentară; vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării postului: 9 ani; cunoştinţe operare calculator: nivel bine.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 25 august 2016, ora 10:00: proba scrisă; 26 august 2016, ora 10:00: proba interviu.

Primăria Municipiului Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a următoarelor funcții contractuale vacante din cadrul Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică Botoşani: un post de conducere – director, grad profesional II; un post execuţie – consilier, grad profesional II la Compartimentul Relaţii cu Publicul; un post execuţie – referent, treapta IA la Compartimentul Relaţii cu Publicul.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 17 august 2016, ora 10:00: proba scrisă; 19 august 2016: proba interviu.

Primăria Oraşului Ştefaneşti, județul Botoșani organizează concurs de recrutare în vederea ocupării funcțieir contractuale de execuție vacante, de asistent medical comunitar debutant.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii postliceale asistent medical generalist, sau liceul sanitar prin echivalare conform O.G. nr. 797/1997 privind echivalarea studiilor absolvenţilor liceelor sanitare, începând cu promoţia 1976 până la promoţia 1994 inclusiv, care au urmat şi au promovat cursul cu durata de un an, pentru echivalare cu nivelul studiilor postliceale sanitare; certificat de liberă practică; adeverinţă eliberată de Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, din care să rezulte că pot participa la concurs.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 05 august 2016, termenul limită de depunere a dosarelor; 25 august 2016, ora 10.00 proba scrisă; 29 august 2016, ora 10.00 proba interviu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *