Și-a terorizat fosta nevastă și a ajuns pe mâna judecătorilor

lovitaUn bărbat, de 43 de ani, a ajuns să fie trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani după ce și-a terorizat fosta nevastă.

Iulian Daniel Senciuc a început să își terorizeze fosta soție, Liliana P., încă din 2014. Îi trimitea meaje de amenințare, o urmărea pri oraș atât cu mașina cât și pe jos, iar la sfârșitul anului 2014 pe strada Primăverii a luat-o la bătaie.

Femeia a fost lovită cu pumnii și picioare fiind transportată la spital cu o ambulanță și a avut nevoie, potrivit certificatului medico legal, de 16-18 zile de îngrijiri medicale. Bărbatul a fost trimis în judecată pentru hărțuire, lovire sau alte violențe.

like facebook”Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *