Tragedie în Italia! Un tânăr din Botoşani, mort într-un accident. Sora sa, în comă

accident - botosanean mort in ItaliaUn tânăr de 25 de ani din judeţul Botoşani a murit în urma unui accident care a avut loc în noaptea dintre duminică şi luni în Italia, pe drumul provincial 75 care leagă Crispino de Montemesola. Sora acestuia, în vârstă de 22 de ani a fostă rănită grav, aflându-se în comă în Spitalul Santissima Annunziata din Taranto.

Victor Apostolescu şi sora acestuia, Elisabeta, ambii din comuna Todireni, doi se aflau, alături de alte două persoane, într-o maşină care a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit de un zid din piatră, după care s-a dat peste cap. Cei doi au fost proiectaţi din maşină, băiatul fiind strivit sub greutatea autoturismului care s-a răsturnat.

Şoferul, în vârstă de 21 de ani, care se afla sub influenţa alcoolului, a pierdut controlul asupra volanului, producând tragedia.

like facebookAccidentul s-a produs la scurt timp după miezul nopţii. Maşina Alfa Romeo 147 în care se aflau cei patru s-a izbit de un zid din piatră, apoi s-a răsturnat de mai multe ori ajungând în afara carosabilului într-o livadă de măslini. Pompierii au extras corpurile şi cei doi răniţi au fost imediat duşi la spital. Şoferul, Andrei Nicolae, care a avut rezultat pozitiv la testul de alcoolemie, este în stare de arest, sub supravegherea carabinierilor la secţia de reanimare.

Apostolescu Victor şi Apostolescu Elisabeta
Apostolescu Victor şi Apostolescu Elisabeta

Potrivit publicaţiei lavocedimanduria.it, botoşăneanul Victor Apostolescu a murit pe loc, la fel ca şi iubita şoferului, o adolescentă de 17 ani, tot din România, care a rămas încarcerată.

Potrivit presei italiene, scena pe care au văzut-o primii salvatori a fost şocantă. Maşina era de nerecunoscut la fel şi corpurile mutilate ale celor doi tineri morţi pe loc. Pentru scoaterea celor doi rămaşi prinşi între fiarele maşinii au trebuit să intervină pompierii. Două ambulanţe i-au dus pe cei doi răniţi la Santissima Annunziata din Taranto.

 

One thought on “Tragedie în Italia! Un tânăr din Botoşani, mort într-un accident. Sora sa, în comă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *