O singură notă de zece și două teze anulate la concursul de titularizare

rezultate titularizareDoar un singur candidat a reușit să obțină nota maximă 10 la Concursul de Naţional de ocupare a posturilor în unităţile de învăţământ preuniversitar, sesiunea 2016. Este vorba de Mihaela Oroșanu, care a susținut examen la biologie.

like facebookPotrivit Inspectoratului Școlar Județean, din cele 403 lucrări transmise spre evaluare din județul Botoșani, două au fost anulate: una la educație fizică și sport și cealaltă la limba franceză. Mihaela Huncă, inspector general al IȘJ, spune că nu cunoaște motivul pentru care cele două lucrări au fost anulate, dat fiind faptul că acestea au fost corectate în alte județe.

La concursul de titularizare au fost obţinute 310 note peste 5, adică 77,3% şi  160 note peste 7, reprezentând 39,9% din numărul de lucrări evaluate.

Contestațiile se depun la sediul Inspectoratului Școlar Județean Botoșani pe 27 iulie, până la ora 21:00 și pe 28 iulie, până la ora 15:00.

Vezi statistica la nivelul județului Botoșani!

 

One thought on “O singură notă de zece și două teze anulate la concursul de titularizare

  1. Fiindcă s-a ajuns ca toate relele din învaţamânt să fie pasate pe absolvenţii de la privat, ar fi trebuit ca, onor ISJ, să dea o statistică exact în genul celei date, dar pe absolvenţi la stat (public) şi absolvenţi la privat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *