Anunţ! Apa va fi întreruptă, miercuri, în mai multe cartiere din Botoşani

robinet- chiuveta- apa- botosaniSocietatea comercială  Nova Apaserv S.A. Botoșani anunţă întreruperea furnizării apei miercuri, 27 iulie 2016, între orele 9.00 – 16.00, din cauza unei avarii apărută la conducta de distribuţie apă din PEHD Ø225mm localizată pe str. Doboşari (zona Izvor).

like facebookAfectați de oprirea apei sunt utilizatorii din municipiul Botoşani cuprinşi în perimetrul străzilor Doboşari, Hatman Arbore, Popăuţi.

Pentru evitarea efectelor negative cauzate de lipsa apei, rugăm utilizatorii să-şi constituie rezervele de apă necesare.

2 thoughts on “Anunţ! Apa va fi întreruptă, miercuri, în mai multe cartiere din Botoşani

  1. Dar de oprirea din cartierul Tulbureni nu spune nimeni nimic?De ieri este oprita si nici la aceasta ora nu este apa de la retea ,macar sa fi avut bunul simt sa anunte.

  2. Locuiesc in mijlocul orasului si nu am apa de la ora 12. Ce fel de reparatii ati facut oameni buni ? Aveti ani intregi de zile de cand va laudati ca schimbati , reparati! Va bateti joc de noi cei care va platim! La cel mai mic semn ca apa nu curge stau stresata cum mi se duc toate treburile peste cap. SA VA FIE RUSINE !! NU VREM EXPLICATII !! VREM APA !! Bineinteles ca mesajul nu ajunge la urechile cui trebuie pt ca noi miile de platitori botosaneni nu avem influienta ca sa REZOLVATI problema pt ca nu suntem persoane influiente care sa aiba fiice/fii cu nunta de facut astfel incat sa se opreasca sau porneasca apa de 2 ori intr-o luna! RUSINE !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *