Președintele Consiliului Județean nu mai vrea directori pensionari la instituțiile de cultură

costica macaleti in biroul de la Consiliul Judetean BotosaniPreşedintele Consiliului Judeţean, Costică Macaleți, spune că directorii pensionari de la instituţiile de cultură din subordinea CJ nu vor mai fi menţinuţi pe funcţii. Macaleți consideră că este normal ca aceştia să plece de la cârma instituţiilor şi să lase locul altor persoane mai tinere.

like facebookDoi dintre directori, cărora li s-a prelungit interimatul cu încă șase luni, sunt vizați de viitoarele schimbări. Este vorba de directorul Bibliotecii Județene, Cornelia Viziteu, dar și de managerul Memorialului Ipotești, Miluță Jijie.

După perioada de interimat vom organiza concursuri. Voi purta o discuție cu cei care sunt la pensie. Dacă statul îți acordă pensie, trebuie să lăsăm alte persoane mai tinere în activitate”, a menționat Macaleți.

 

 

One thought on “Președintele Consiliului Județean nu mai vrea directori pensionari la instituțiile de cultură

  1. Iata ca nici nu s-a uscat cerneala pe mandatul de presedinte si stimatul Macaleti da cu stingul in dreptul.Concret, iata ce a declarat domnia sa: ,,daca statul iti acorda pensie, trebuie sa lasam alte persoane mai tinere….” In principiu si eu sunt de acord cu aceasta teorie, doar ca nu statul iti acorda pensia, ci statul te obliga sa contribui toata viata la fondul de pensie pentru ca, in conditiile legii, sa beneficiez de dreptul de pensie ca urmare a cotizatiilor depuse. Deci, nu statul ne acorda pensia, domnule presedinte! Atentie! In calitate de persoana publica nu poti sa te exprimi chiar la intimplare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *