Țigări de contrabandă ascunse în lăzi cu fructe

tigari confiscate3Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – I.P.J. Botoşani, cu sprijinul poliţiştilor rutieri, au oprit în trafic, pe DN 58, în localitatea Vlădeni, o autoutilitară condusă de R. I. de 33 de ani, din municipiul Botoşani.

like facebookÎn urma verificării amănunţite a compartimentului pentru transport marfă, au fost găsite, ascunse printre mai multe lăzi cu legume/fructe, 4.000 de pachete de ţigarete, de diferite mărci, de provenienţă „duty free”, pentru care conducătorul auto nu deţinea documente legale.

În cauză se efectueaza cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind estimat la peste 48.000 de lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *