Cabrera a plecat la arabi. Vezi cât a primit FC Botoşani!

gonzalo cabreraFC Botoşani e obligată să renunţe la cel mai bun jucător pentru a-şi rezolva problemele financiare cu care se confruntă.

Gonzalo Cabrera (27 de ani), mijlocaşul de paradă al echipei locale, a fost vândut în Arabia Saudită.

Crescut de Boca Juniors, Gonzalo Cabrera a impresionat în fotbalul românesc, iar mulţi specialişti l-au considerat unul dintre cei mai buni străini care a evoluat sezonul trecut în Liga 1.

Dar problemele financiare o împiedică pe FC Botoşani să-l păstreze pe mijlocaşul ofensiv, care va merge în Arabia Saudită, la Al-Faisaly, echipa antrenată în stagiunea trecută de Liviu Ciobotariu. FC Botoșani va primi 400.000 de euro, sumă care va ajuta clubul condus de Cornel Şfaiţer şi Valeriu Iftime să supravieţuiască în următoarele luni.

like facebook39 de meciuri i-au fost suficiente lui Cabrera pentru a impresiona. Sezonul trecut, sud-americanul a venit la Botoşani din postura de jucător liber de contract, a marcat de 12 ori şi a oferit două pase decisive, suficient pentru a fi trecut de Steaua şi de Astra pe lista de transferuri. Chiar dacă atât campioana, cât şi vicecampioana l-au dorit, Cabrera pleacă din Liga 1, moldovenii găsind deja un înlocuitor, un mijlocaş ofensiv brazilian al cărui nume nu au dorit să-l rostească.

Sursa: Prosport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *