Victor Construct, în divergenţă cu Primăria. Firma lui Victor Mihalachi nu acceptă rezilierea contractului

victor mihalachiSocietatea comercială Victor Construct, patronată de omul de afaceri Victor Mihalachi, nu acceptă rezilierea contractului privind consolidarea şi restaurarea Teatrului Mihai Eminescu. Firma lui Mihalachi a respins propunerea făcută de primarul Cătălin Flutur, cerând Primăriei Botoşani prelungirea contractului de execuţie a lucrărilor până la data de 31 decembrie 2018.

Totodată, printr-o adresă înaintată Primăriei, Victor Construct cere municipalităţii „demararea în regum de urgenţă a procedurii de achiziţie pentru execuţia tuturor lucrărilor de consolidare”.

like facebookVictor Mihalachi cere, totodată, administraţiei locale „întocmirea unui set de măsuri minimale pentru punerea în siguranţă a clădirii şi a lucrărilor deja executate în perspectiva sosirii iminente a sezonului rece”.

Omul de afaceri botoşănean atrage atenţia asupra faptului că prin nefinalizarea la termen a Teatrului Mihai Eminescu, din cauza Primăriei, Victor Construct „a înregistrat pierderi financiare importante şi prejudicii de imagine”.

Citeşte şi: Victor Construct pierde lucrarea la Teatrul ”Mihai Eminescu”. Anunțul făcut de primarul Flutur

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *