Elevi în practică la Jandarmeria Botoşani

elevi practica jandarmiÎn perioada 13 iunie – 22 iulie, 11 elevi din anul I al Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi ,,Petru Rareș” Fălticeni au executat primul lor stagiu de practică la Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani.

like facebookElevii au participat la misiuni de ordine publică împreună cu echipaje de jandarmi, în municipiile Botoșani, Dorohoi și în orașul Săveni, având ocazia să aplice în mod practic noțiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs.

Viitorii subofițeri au fost îndrumați de tutori jandarmi cu experiență în activitatea profesională și au executat împreună cu aceștia misiunile specifice, acordându-se o atenție deosebită caracterului formativ și complementar al practicii.

Până la această dată, 81 tineri botoșăneni și-au manifestat opțiunea de a se înscrie pentru examenul de admitere 2016 la instituția militară care școlarizează subofițeri jandarmi.

Dosarele de candidat mai pot fi depuse până la data de 29 august a.c., iar cei interesați pot afla condițiile obligatorii de participare pe site-ul inspectoratului: www.jandarmeriabotosani.ro., potrivit unui comunicat al IJJ.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *