A provocat un accident rutier şi s-a ascuns în scara unui bloc din apropiere. Când a fost prins a sărit la bătaie la poliţişti

politisti accident calea nationalaUn bărbat a provocat, joi, un accident rutier şi a fugit de la faţa locului încercând să se ascundă în scara unui bloc din apropiere. G.L, de 47 de ani, se afla la volanul unui aujtoturism şi efectua o manevră de mers înapoi, însă a izbit un autoturism ce era condus de o femeie şi mergea în acelaşi sens de mers.

După accident bărbatul a intrat în scara unui bloc fiind găsit de poliţişti la etajul 4. Acesta nu a vrut să se legitimeze şi a devenit agresiv cu oamenii legii. A refuzat testarea cu aparatul etilotest şi după ce a fost dus la spital acelaşi lucru a făcut şi în ceea ce priveşte recoltarea probelor biologice.

like facebook„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de refuzul ori sustragerea conducătorului unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei”, se arată într-un comunicat al IPJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *