Locul de joacă de la sere, construit legal. Vezi ce spune viceprimarul Cosmin Andrei de ancheta DNA!

loc joaca sere inchis 1Locul de joacă din Parcul ”Mihai Eminescu” nu este construit ilegal, susține viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei. El îl contrazice pe primarul Cătălin Flutur și spune că atunci când se demarează o investiție sunt solicitate mai multe autorizații, iar indicatorii sunt aprobați în Consiliul Local. Mai mult, viceprimarul spune că ancheta Direcției Naționale Anticorupție ar viza un constructor și nu Primăria Botoșani.

like facebookȘi pentru acest obiectiv, locul de joacă de pe terenul fostelor sere, s-au solicitat documente care au clarificat regimul juridic al terenului. Acel teren este în proprietatea municipiului Botoșani. Dacă discutăm de studii de fezabilitate sau alte studii care au presupus cheltuirea unor bani de către Compania Națională de Investiții, aceste studii expiră și trebuiesc reactualizate și nu acesta este motivul pentru care procurorii doresc să clarifice ceea ce s-a întâmplat acolo. Am înțeles că este problema unui constructor care ar fi luat un avans și ulterior nu ar fi demarat lucrărilor, un constructor contractat de CNI”, a menționat Cosmin Andrei.

Viceprimarul susține că investiția realizată pe locul fostelor sere este binevenită, întrucât spațiul respectiv arăta deplorabil.

Erau mulți câini comunitari. Am investit sume mari de bani pentru a aduce terenul la cota zero, după care am început să amplasăm obiectivele acolo. Mai mult, această investiție a fost aprobată de Consiliul Local, unde au avut majoritatea colegii PNL și PDL, iar investiția a fost făcută de Direcția de Servicii Publice, Sport și Agrement, unde este director liberalul Eugen Țurcanu”, a adăugat Cosmin Andrei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *