Hoţ prins de un poliţist de frontieră aflat în timpul liber

hoti noapteaUn poliţist de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti, care se  afla în timpul liber, a prins un tânăr care încerca să sustragă bunuri din boxa situată la subsolul unui imobil din municipiul Botoşani.

like facebookÎn data de 18 iulie, în jurul orei 18.00, un poliţist de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti, aflat în timpul liber, s-a deplasat la subsolul blocului în care locuieşte, din municipiul Botoşani, pentru a intra în boxă.

Poliţistul a observat că uşa de acces în subsolul imobilului este blocată, fiind încuiată pe interior, fapt ce i-a trezit suspiciuni. Cu ajutorul unui vecin a reuşit deblocarea uşii, moment în care o persoană de sex masculin aflată în interior i-a bruscat pe cei doi colocatari, încercând să fugă.

Acţionând cu operativitate, poliţistul de frontieră a reuşit să imobilizeze persoana, după care a anunţat poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani, care l-au preluat pe tânăr în vederea continuării cercetărilor. În urma cercetărilor s-a stabilit că bărbatul este cetăţeanul roman Cornel H., în vârstă de 28 de ani, domiciliat pe raza judeţului Botoşani, cunoscut cu antecedente penale pentru furt şi distrugere.

Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră l-a felicitat pe poliţistul de frontieră pentru gestul său, apreciind că o astfel de atitudine trebuie să caracterizeze fiecare lucrător din cadrul instituţiei. potrivit unui comunicat de presă al ITPF Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *