FOTO! Două tinere artiste, printre primele în județ la Bacalaureat

Miruna Buza Foto: Facebook
Miruna Buza
Foto: Facebook

Două tinere artiste din Botoșani au excelat la examenul de Bacalaureat, nu numai la concursurile de muzică. Ioana Miruna Buză, absolventă a Colegiului Național ”Mihai Eminescu” din Botoșani, specializarea științe ale naturii, a trecut a șasea examenul de maturitate la nivelul județului Botoșani. A avut 9,7 la limba română, 10 la matematică și 10 la fizică, obținând o medie generală de 9,9.

like facebookMiruna Buză a participat la mai multe competiții de muzică, însă a devenit mai cunoscută după participarea la ”X factor”. A câștigat trofeul Festivalului ”Mărțișor Dorohoian” în 2015 și a fost premiată la Festivalul internațional de muzică ”Dan Spătaru”. Miruna este și câștigătoarea trofeului primei ediții a Festivalului Music for all.

Viviana Sposub Foto Facebook
Viviana Sposub Foto Facebook

O altă tânără talentată la muzică a demonstrat că este talentată și la învățătură. Viviana Sposub s-a clasat a zecea după rezultatele obținute la examenul de maturitate.

Absolventă a Liceului de Artă ”Ștefan Luchian”, profil muzică, Viviana a avut nota 9,6 la limba și literatura română, 10 la istorie și 10 la logică și argumentare, fiind admisă cu media 9,86.

A participat la concursul Eurovision Junior și a obținut mai multe premii la diferite concursuri de muzică. A fost și ”Miss Boboc” în 2012.

Atât Miruna Buză, cât și Viviana Sposub au fost șefe de promoție.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *