Directorul Urban Serv: Dacă nu se rezolvă un nou cimitir, vom coborî versantul de la Pacea

cimitirLocurile de veci din municipiul Botoșani mai ajung pe o perioadă de maxim doi ani, a anunțat directorul Urban Serv, Simion Drelciuc. Acesta a spus că din cele 460 de locuri de înhumare în sistem criptă, care au fost realizate în extinderea Cimitirului Pacea, deja 120 sunt ocupate.

like facebookVom avea încă doi ani cel puțin locuri de înhumare, dar după doi ani va trebui să se ia o hotărâre cu extinderea de la cimitirul Eternitatea. Dacă nu se rezolvă un nou cimitir, vom coborî versantul de la Pacea fiindcă altă locație nu văd unde este”, a spus directorul Urban Serv.

Societatea vine în ședința de Consiliu Local de marți cu un proiect de hotărâre prin care propune concesionarea a 60 de locuri de veci de către bătrânii de peste 65 de ani, bolnavi și care nu au copii.

Bătrânii care nu au copii și care suferă de anumite boli au făcut solicitări să acorde un loc de înhumare cât sunt încă în viață, ca să-și poată amenaja locul de veci. Este o dorință normală a acestor persoane și am încercat să venim în ajutorul lor și am solicitat CL să fie de acord să acorde și persoanelor în cauză un loc de veci care să fie amenajat de respectivele persoane cât timp sunt în viață”, a adăugat Drelciuc.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *