Noi demersuri la Agenția de Dezvoltare Regională Piatra-Neamț pentru realizarea drumului strategic

costica macaleti adr piatra neamtPreședintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, a participat la şedinţa Consiliului pentru Dezvoltare Regională Nord- Est, unde s-a discutat despre Programul Operaţional Regional 2014-2020, cu o alocare regională estimată de aproximativ 1 miliard de euro. Regiunii Nord- Est îi va reveni 17,35 % din alocarea națională, pentru transpunerea în proiecte de dezvoltare a celor 10 axe prioritare.

like facebookMacaleți susține că în perioada imediat următoare, Consiliul Județean se va prezenta la ADR Piatra-Neamț cu două proiecte pentru finanțare. Este vorba de drumul strategic și modernizarea Muzeului Județean.

 Cele două proiecte care au întrunit un primi vot la ADR. Trebuie să avem undă verde pentru a comanda studiile de fezabilitate pentru aceste două lucrări. Sunt cele mai mari investiții derulate prin ADR”, a spus Macaleți.

Patru tronsoane de drum sunt prinse în acest proiect strategic spre a fi modernizate, iar din cei 107 km 100 sunt în județul Botoșani și 7 în județul Iași.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *