FOTO! Electroalfa aniversează alături de angajații companiei 25 de ani de activitate

aniversare electroalfa 25 ani activitateElectroalfa, unul dintre principalii integratori de soluții din domeniul energetic, aniversează alături de angajații companiei 25 de ani de activitate continuă și plină de realizări frumoase. Evenimentele aniversare, dedicate în special angajaților, se derulează pe parcursul întregului an și vor include mai multe activități menite să aducă recunoștință și apreciere celor care, de-a lungul timpului, au contribuit la dezvoltarea companiei prin energia, profesionalismul și sufletul pe care le-au investit.

like facebookAflată la prima ediție, Ziua Porților Deschise la Electroalfa, a avut ca oaspeți în luna iunie familiile angajaților companiei- copii, părinți sau bunici. Evenimentul a avut loc pe parcursul a două zile și au fost vizitate Fabrica de Confecții Metalice, Centrul de Cercetare și Dezvoltare și Secțiile de Producție Echipamente Electrice. Invitații au fost întâmpinați cu multă prietenie și mici surprize, atent pregătite pentru această ocazie. Turul fabricilor a fost precedat de o scurtă prezentare a companiei în care au fost descrise începutul activității, domeniile de activitate, produsele și serviciile oferite, echipa Electroalfa, implicarea în viața comunității. Alături de însoțitori, grupurile de vizitatori au intrat în contact atât cu colegii din birourile administrative, cât și cu cei din secțiile de producție, unde au putut observa tehnologiile și procesul de producție. Copiii au primit suveniruri realizate chiar în secțiile de producție, iar la final au participat la o petrecere supriză.

Pentru a sărbători cei 25 de ani de activitate a companiei, la finalul lunii iunie a fost organizată o întâlnire împreună cu toți angajaţii. Evenimentul a fost marcat cu o petrecere în aer liber, cu momente unice care au surprins în mod plăcut întreaga echipă.

Istoria Electroalfa a început în anul 1991, la Botoșani, când fondatorul companiei a pus bazele primei firme din grup care producea echipamente electrice. Datorită unei echipe dedicate, Electroalfa a progresat constant de la an la an, înregistrând rezultate notabile care conturează în prezent un tablou de succes.  Astăzi, trei fabrici moderne în Botoșani, peste 400 de profesioniști, un sfert de secol de experiență și o cifra de afaceri de peste 30 milioane de euro, fac din Electroalfa un brand solid, fiabil și de încredere în industria energetică, atât în țară, cât și peste hotare.

În următoarea perioadă, Electroalfa va continua seria evenimentelor aniversare dedicate angajaților, clienților și colaboratorilor care au dat dovadă de încredere și loialitate în tot acest timp.

aniversare electroalfa 25 ani activitate 4

aniversare electroalfa 25 ani activitate 3

aniversare electroalfa 25 ani activitate 2

© Ovidiu Porohniuc 2016 - https://www.facebook.com/OvidiuPorohniucPhotography

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *