Arestări la domiciliu pentru traficanţi de ţigări prinşi de procurorii DIICOT

 

traficanti tigari diicotJudecătorii Tribunalului Botoşani au hotărât, miercuri, arestarea unui singur inculpat din dosarul deschis de procurorii DIICOT pentru destructurarea a trei reţele de traficanţi cu ţigări.

Astfel, Nicu Murariu a fost arestat în lipsă pentru 30 de zile în timp ce Cîşlariu Petru Dan, Vişen Maricel, Orăşanu Ioan Dan, Amititeloae Adrian, Agache Dănuţ şi Agache Marcel şi Prisacariu Marius Adrian au fost arestaţi la domiciliu. Procurorii DIICOT au cerut arestarea preventivă a tuturor celor şapte persoane reţinute. Inculpaţii sunt din comunele Viişoara, Mileanca şi Vorniceni. Decizia instanţei nu este însă definitivă.

like facebookProcurorii DIICOT au efectuat, în cursul săptămânii trecute, 17 percheziţii domiciliare şi au adus la audieri 15 persoane ce făceau parte din trei grupări de traficanţi aparent independente. Procurorii au monitorizat reţelele de traficanţi din 2015 timp în care acestea au introdus în ţară peste 41.000 de pachete cu ţigări în valoare de 41.500 de lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *