Vezi când trebuie completate opțiunile la admitere de către absolvenții de gimnaziu!

admitere liceuAcțiunile de completare a opțiunilor pentru absolvenții clasei VIII-a se vor desfășura în perioada 8-12 iulie. Opțiunile se stabilesc de către elevi și părinți în prezența dirigintelui de la clasă.

like facebookReprezentanții Inspectoratului Școlar Județean recomandă completarea unui număr suficient de opțiuni în fișa de înscriere, pentru a se asigura repartizarea, ținând seama de media proprie de admitere și de media ultimului admis la liceele respective în anul precedent.

Necompletarea unui număr suficient de opțiuni poate duce la nerepartizarea elevului sau nerepartizarea acestuia corespunzător mediei sale.

Candidații vor completa pe fișa de înscriere, în ordinea descrescătoare a preferințelor, codurile opțiunilor pentru profilurile, specializările sau domeniile de pregătire dorite. Absolvenții care doresc să participe la admiterea în alt județ, primesc, până pe 11 iulie, de la unitatea școlară pe care au absolvit-o, fișa de înscriere.

În perioada 9-13 iulie, conform planificării stabilite de comisa din școală, părinții și elevii vor verifica, în prezența diriginților, corectitudinea datelor din fișa listată de calculator pentru fiecare elev.

Repartizarea computerizată se va face până la data de 20 iulie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *