Ajutoare de urgență în valoarea de 69.000 lei pentru familii din județul Botoșani

top salarii- bani multiUn număr de 22 familii şi persoane singure din județul Botoșani au primit ajutoare de urgență în sumă totală de 69.000 lei, potrivit unei Hotărâri de Guvern. Aceste ajutoare au fost aprobate pentru situaţii deosebite cauzate in principal de existența unor probleme grave de sănătate ale membrilor acestora si pentru probleme sociale deosebite.

like facebookCinci dintre titularii ajutorului  au solicitat ajutoare de urgență și pentru faptul că au casele distruse,  pe langa celelalte probleme sociale si de sănătate  cu care se confruntă.

Sumele aprobate variază intre 2.000 lei și 4.000 lei in funcție de gravitatea bolilor și numărul membrilor de familie. Familile și persoanele singure beneficiare locuiesc pe raza județului Botoșani dupa cum urmeaza:opt în Dorohoi,  Botoșani-cinci, Coșula-patru, Românești-una, Avrămeni-una, Durnești, Santa Mare și  Prăjeni câte una.

Aceste persoane au intrat luni,  in posesia sumelor aprobate. În acest an Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială  Botoșani a mai platit ajutoare financiare si de urgenta unui  număr de 16  persoane in suma de 49.500  lei.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *