Municipiul Botoșani va avea încă un cetățean de onoare

cl 2016Primarul Cătălin Flutur propune acordarea titlului de Cetățean de onoare al municipiului Botoșani unei persoane care a făcut cunoscut numele județului în țară și peste hotare. Este vorba de pompierul Iulian Rotariu, cel care s-a clasat pe locul IV la ultramaratonul Gobi March 2016.

like facebookAnunțul a fost făcut de Flutur în cadrul festivității de premiere de la Instituția Prefectului, iar proiectul de hotărâre urmează să fie pus spre aprobare în ședința de Consiliu Local din luna iulie.

Felicitări Iulian, tu ești campionul nostru, al Botoșaniului! Noi, oamenii politici, în general, și cei din administrație, ne străduim mult, patru ani, opt ani, fiecare cât avem în mandat să ducem numele Botoșaniului în afară. De obicei, de foarte puține ori reușim să facem lucru acesta. Despre Botoșani se aud lucruri mai puțin plăcute la știri, iar astea sunt momente extraordinare pentru noi. S-a auzit de bine de Botoșani. Vrem să-ți oferim titlul de cetățean de onoare al municipiului, pentru că tu chiar meriți lucrul acesta”, a spus primarul Cătălin Flutur.

 

One thought on “Municipiul Botoșani va avea încă un cetățean de onoare

  1. În sfârșit se recunoaște meritele acestui sportiv. Pt. dl Anton acesta nici nu a existat, dar acum se pozează cu el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *