Poliţia, alertată după dispariţia a două femei. Află detalii!

camelia melinte
Camelia Melinte

Poliţiştii din Botoşani au fost alertaţi cu privire la dispariţia a două femei, care au plecat, de mai mult timp, la muncă în Italia.

Este vorba de Camelia Melinte, în vârstă de 56 de ani, care este plecată de 11 ani în Italia. Familia a anunţat Poliţia că din luna iunie a anului trecut femeia nu a mai dat niciun semn, astfel încât oamenii legii au dat-o dispărută. Camelia Melinte este din municipiul Botoşani şi are înălțimea de 1,65 m, greutatea de 80 kg, ochii verzi, părul șaten deschis şi este tunsă scurt.

Cristina Maxim
Cristina Maxim

like facebookCea de-a doua persoană dispărută este Cristina Maxim, în vârstă de 36 de ani. Aceasta este plecată de zece ani în Italia şi nu a mai luat legătura cu membrii familiei din luna septembrie 2006.

Cristina Maxim este din oraşul Flămânzi. Ea are înălţimea de 1,65 m, greutatea de 60 kg, părul roşcat, tuns scurt şi ochii albaştri.

2 thoughts on “Poliţia, alertată după dispariţia a două femei. Află detalii!

  1. Si-au gasit armasari acolo si si-au abandonat familiile,cum de altfel fac zeci de femei din Romania.Ce e asa greu de anticipat?

  2. malmo. ..se vede clar ca gândești cu alta parte a corpului, ca mintea ar fi putut găsi și alta ipoteza, poate cine știe săracele, sa nu le fi căsăpit cineva și sa le fi aruncat pe undeva, la cum sunt sunt muncite româncele prin tari străine pe bani putini, eu mai degrabă le-as compătimi, păcat de tine malmo de ești roman, ca nu poți gândi altfel și cred ca pe deasupra te mai crezi și tare grozav.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *