Primarul municipiului Botoșani cere sprijinul Companiei Naționale de Investiții în cazul Teatrului ”Mihai Eminescu”

teatrul mihai eminescu botosaniPrimarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a solicitat sprijinul Companiei Naționale de Investiții în a finanța lucrările de la Teatrul ”Mihai Eminescu”. Acesta a avut la începutul săptămânii o discuție cu reprezentanții CNI și a cerut ca lucrările care vizează consolidarea clădirii teatrului să fie preluate de CNI, dat fiind faptul că bugetul municipiului nu dispune de fonduri în acest sens.

like facebookAm discutat ca proiectul de consolidarea a teatrului să-l prea CNI, dar pentru asta trebuie să motivăm foarte bine și să facem o documentație nouă, un proiect nou, Și aici șansele sunt de 10%, dar trebuie să ne agățăm de orice variantă. Altfel, va trebui să găsim altă sură de finanțare care vine de la stat, fie prin CNI, sau Ministerul Dezvoltării Regionale.  Avem varianța să ni se preia în totalitate finanțarea teatrului, a doua variantă este să ne finanțeze CNI doar partea de consolidare, iar a treia variantă este aceea să suportăm noi tot”, a menționat Flutur.

Lucrările de modernizare a Teatrului ”Mihai Eminescu” au început în 2014 și au fost oprite din cauza unor lucrări suplimentare apărute la structura de rezistență a clădirii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *