Actorii botoșăneni au pus punct stagiunii cu o nouă premieră. Spectacolul a fost urmărit și de actorul Volin Costin!

tu esti Dumnezeul meu - spectacol la Teatrul Mihai Eminescu BotosaniActorii botosaneni au pus punct stagiunii de vara cu o premiera deosebita. Este vorba despre spectacolul „Tu esti Dumnezeul meu”, o poveste de iubire puţin obişnuită cu profunde implicaţii spirituale, o lecţie dură despre iubirea necondiţionată şi natura umană, avandu-i in distributie printre alti pe Gina Pătraşcu-Zamfirache, Bogdan Muncaciu, Gheorghe Frunza, Razvan Amitroaei, Silvia Raileanu.

like facebookSpectacolul s-a jucat cu sala aproape plina, iar in public s-a aflat si directorul artistic al teatrului, Volin Costin. Acesta a fost alaturi si fizic de actorii botosaneni la ultimul lor spectacol dupa ce mai bine de un an a stat departe de scena din cauza unui accident cerebral suferit. Spectacolul a fost montat de regizorul ucrainean Ludmila Skripka, cunoscut în special în zona est-europeană, prezenta joi seara alaturi de actorii botosaneni.

tu esti Dumnezeul meu - spectacol la Teatrul Mihai Eminescu Botosanitu esti Dumnezeul meu - spectacol la Teatrul Mihai Eminescu Botosanitu esti Dumnezeul meu - spectacol la Teatrul Mihai Eminescu Botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *