INCREDIBIL! A murit după ce fost operat de cinci ori de la o infecţie luată din spital

salon spitalUn bărbat a murit după ce a contactat o infecţie în spital şi a fost operat de cinci ori. Drama familiei Horodnicu, din comuna Viişoara, a început în luna februarie când Petru Horodnicu, de 63 de ani, a fost diagnosticat cu probleme la pancreas şi s-a internat în Spitalul Municipal Dorohoi. Apoi a fost transferat la Spitalul Judeţean Mavromati şi în cele din urmă a ajuns la Spitalul Sf Spiridon din Iaşi.

Pe 11 martie a fost operat prima dată , însă a doua zi din cauza unor complicaţii atrebuit operat din nou. După trei săptămâni a fost externat din spital, însă cu recomandarea de a fi sub observaţia unui medic chirurg din Botoşani şi astfel a ajuns să fie transferat la Spitalul Judeţean Mavromati. A mai stat două săptămâni internat după care a fost trimis acasă, însă i s-a făcut foarte rău.

Dupa efectuarea unui nou set de analize aici s-a constatat ca barbatul prezenta Klebsiella, o bacterie intraspitaliceasca luata de la Iasi si a fost trimis inapoi in Centrul universitar. Aici a mai fost operat inca de trei ori, iar dupa ultima interventie a iesit in evidenta si infectarea si cu Clostridium Difficile. Din cauza infecţiilor bărbatul a ajuns să facă septicemie, iar pe data de şase iunie bărbatul a decedat în spital.

like facebook“Cred că sistemul se face vinovat de moartea soţului meu, în primul rând, dar şi medicii. Hai ca moare o persoană, două, trei. Dar acolo(n.r. Spitalul Sf Spiridon) era ca la morgă. Mureau într-una. Spre exemplu La ATI, cat a stat soţul şapte zile, doar doi au supravietuit. Doar sotul şi înca o persoană”, a declarat Ana Horodincu, soţia bărbatului decedat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *