Ovidiu Portariuc pierde președinția PSD Botoșani. Cine îi ia locul!

Ovidiu PortariucFostul primar al Botoșaniului, Ovidiu Portariuc a pierdut președinția PSD Botoșani, ca urmare a eșecului din alegerile locale. Potrivit unui comunicat al PSD, Portariuc a demisionat, iar senatorul Doina Federovici a fost desemnată joi, în cadrul Comitetului Executiv Național al PSD, să preia funcția de președinte interimar al organizației PSD Botoșani.

Noul președinte al social democraților botoșăneni apreciaza gestul onorabil al domnului Ovidiu Portariuc și îl consideră unul de responsabilitate și maturitate politică.
 
like facebookVoi colabora, ca și până acum, foarte bine și în strânsă legătură cu distinșii mei colegi parlamentari, cu domnul președinte al Consiliului Județean, cu toți aleșii locali – primari, viceprimari, consilieri locali- cu președinții de organizații și nu în ultimul rând cu fiecare membru de partid în parte deoarece ei sunt adevarată forță care dau putere acestui partid și, doar împreună cu domniile lor putem forma acea echipa unită, solidară, care a performat și va performa la Botoșani”, a declarat noul președinte al PSD Botoșani.
 
Doina FederoviciDoina Federovici a mai subliniat că în perioada următoare principala prioritate a organizației va fi de a realiza un proiect de guvernare pentru județul Botoșani care să fie inclus în programul viitorului Guvern PSD în cazul în care acest partid va câștiga alegerile parlamentare din noiembrie 2016. 
Începând chiar de astăzi voi lucra cu colegii mei pentru realizarea unui proiect de guvernare pentru Botoșani care să conțină obiectivele de interes major pentru botoșăneni, atât la nivel de județ, cât și la nivelul fiecărei localități. Toate aceste obiective vor fi înaintate conducerii centrale a PSD pentru a fi incluse în programul viitorului Guvern social-democrat pe care sperăm să-l putem forma după alegerile generale din acest an. Țin foarte mult ca prioritățile botoșănenilor să se afle pe masa viitorului guvern PSD”, a subliniat Doina Federovici.

3 thoughts on “Ovidiu Portariuc pierde președinția PSD Botoșani. Cine îi ia locul!

  1. Nu e drept!!!SINGURUL care a luptat cu PDL-PNL a fost Portariuc…Unde a fost Doinita 4 ani???In spatele comunicatelor???Credeti ca asa se conduce un partid???Trist!Cei care nu pica la intelegere cu gruparea Flutur sunt eliminați,indiferent de valoarea lor…Vb lui Rotundu: „nevasta soferului” a obținut ce si-a dorit de f mult timp,dar nu are calitatile unui lider…

    1. „Vb lui Rotundu”…cat de oligofren(ă) poți fi să-l citezi pe rotundu (cu r). Despre valoarea lui Portariuc, ca om politic, ca lider, tinde spre zero.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *