Deșeurile din județ ar putea fi aduse la groapa temporară din municipiul Botoșani

masini gunoi pavraFosta conducere a Primăriei Botoșani a inițiat un proiect de hotărâre de Consiliu Local privind aprobarea primirii spre depozitare în spațiul de stocare temporară din municipiu a deșeurilor din județ. Potrivit hotărârii, Urban Serv va trebui să încheie contracte cu operatorii de salubritate din județ, cu condiția să nu aibă debite restante.

like facebookUrban Serv va percepe operatorilor un tarif de 155 lei/ tonă ( fără TVA). Proiectul a fost pus spre aprobare pe ordinea de zi a ședinței ordinare de joi, care nu s-a mai ținut din lipsă de cvorum.

În mod artificial s-a creat o problemă a gunoaielor în județ în timpul campaniei electorale, iar una din rezolvări stătea și într-o decizie a Executivului Primăriei și Consiliului Local Botoșani, aceea de a permite unor localități de pe raza județului Botoșani să aducă deșeurile la depozitul temporar”, a spus primarul Cătălin Flutur, care a adăugat că în condițiile în care proiectul nu a fost votat, comunele din județ vor mai sta încă o lună cu gunoiul neridicat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *