Parcul Cornișa nu va fi inaugurat în iulie. Vezi când spune primarul că vor fi finalizate lucrările!

Cornisa1Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a anunțat în urmă cu o lună că vara aceasta nu vom face baie la Cornișa și așa va fi. Acesta a vizitat parcul și spune că lucrările nu vor fi finalizate decât n toamnă, cel mai probabil în luna octombrie.

like facebookEdilul municipiului Botoșani a afirmat că la această dată nu există tras curent electric la parc și nici nu există canalizare. Asta în condițiile în care fostul primar Ovidiu Portariuc a spus că lucrările la zona de agrement vor fi finalizate pe 30 iunie.

Azi ar fi trebuit să tăiem panglica la Cornișa. Eu am anticipat, pentru că nu am fost la Cornișa până săptămâna trecută, dar Cornișa, dacă ne ajută și Divinitatea, să sperăm că în trei luni o putem finaliza. Sunt probleme deosebite acolo. Parcul de agrement Cornișa nu are alimentare cu energie electrică, nu are canalizare. Dacă astăzi am fi tăiat panglica, intrau 300-1000 de oameni , numai dacă utilizau apa, nu mai spun și altceva. nu aveam unde să deversăm dejecțiile”, a spus Flutur.

Acesta susține că urmează să fie selectat constructorul, după care realizate lucrările. Flutur mai spune că, în plus, nici accesul la parc nu este gata, dar sunt și lucrări cu întârzieri, precum cele de la patinoar.

La Cornișa heleșteul din care pleacă caiacele pentru râul de rafting nu este finalizat, la Cornișa au apărut probleme în urma ploilor , care ne afectează partea de bazin exterior, partea de plajă. Acolo am contractat o expertiză să ne spună ce măsuri să luăm, La Cornișa nu avem toate dotările, cele individuale. Astea sunt problemele la Cornișa”, a menționat Flutur.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *