Asistenții medicali care au promovat gradul își primesc drepturile bănești. Vezi efortul financiar al Spitalului Județean!

asistente medicale protest 009Spitalul Județean a recunoscut gradul principal pentru 117 asistenți medicali, începând cu 23 iunie, a anunțat purtătorul de cuvânt al spitalului, medicul Ștefan Bercea. Acesta a declarat că efortul financiar pentru acordarea sporurilor asistenților medicali se ridică la 300.000 lei pe lună.

like facebookAceste persoane au fost promovate cu respectarea încadrării în venituri și cheltuieli”, a spus Bercea.

Asistenții medicali de la Mavromati se chinuie de mai bine de doi ani să obțină aceste drepturi bănești.

3 thoughts on “Asistenții medicali care au promovat gradul își primesc drepturile bănești. Vezi efortul financiar al Spitalului Județean!

  1. Ma voi sunteti prost informati ,am fost promovati fara nici un leut!Multumim Domnului Manager!Despre ce vorbim aici!!!!!????Despre ce efort financiar vorbim…..Dezinformare in masa!!!!

  2. Domnul Stefan Bercea vad ca are mari probleme de calcul. In nici un caz nu poate fi vorba de un efort financiar de 300.000 lei/luna ci in cel mai fericit caz ar fi vorba de 30.000 lei/luna. un calcul simplu : 300.000 : 117 asistenti medicali = 2.564,11 lei/luna. Mai taie un pic din asta dl. Bercea. Un asistent medical nu castiga salar cat spui tu ca faci „efortul” sa le dai sporuri.

  3. Si am sa va scriu pe frunte poate asa o sa învătați odată :PROMOVAREA GRADULUIBPRINCIPAL ORFANIZAT DE CĂTRE MINISTERUL SĂNĂTĂȚII NU ESTEVUN SPORRR !!!!! spune:

    Si am sa va scriu pe frunte poate asa o sa învătați odată :PROMOVAREA GRADULUIBPRINCIPAL ORGANIZAT DE CĂTRE MINISTERUL SĂNĂTĂȚII NU ESTE UN SPORRR !!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *