Macaleți umblă la posturile de conducere de la societatea Nova Apaserv: Sunt prea mulți directori. Unul are vreo nouă consilieri

nova apaserv botosaniPreședintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, are în vizor și reorganizarea societății Nova Apaserv. El a declarat, miercuri, că Consiliul de Administrație de la societatea Nova Apaserv trebuie modificat, după care se va umbla și la funcțiile de conducere. Șeful CJ susține că societatea este condusă de șase directori, iar aceștia au la rândul lor mai mulți consilieri personali.

like facebookVreau să văd ce s-a făcut în această perioadă. Sunt șase directori, prea mulți. Am auzit că unul din directori are vreo nouă consilieri. Parcă ar fi la Președinția României, iar asta pe banii contribuabililor și cu salariile aferente. Pentru că le dă voie legea, își permit să facă ce nu trebuie”, a menționat Macaleți.

Președintele CJ consideră că salariile directorilor de la societatea Nova Apaserv trebuie să fie ”conforme cu ceea ce se întâmplă în oraș, de bun simț”, nu colosale.

 

One thought on “Macaleți umblă la posturile de conducere de la societatea Nova Apaserv: Sunt prea mulți directori. Unul are vreo nouă consilieri

  1. Birocratia ne ,,omoară”,iar cānd se combină cu nesimtirea, se ajunge la furt ,jaf ,etc. din banul contribuabilui.Ideea e că eu rămân siderat si māhnit când vad ca de atatia ani cei de la aceasta societate de apa isi fac salarii grosolane ,sfidand orice regula de bun simt si facând angajari pe nepotisme.Cred că Apa Nova este cel mai mare angajator din judet ,nu? RUSINE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *