Prezență de 97,54% la proba de matematică. Vezi ce subiecte au primit candidații!

examen eleviPrezență de 97,54% la proba de matematică a Evaluării Naționale, la nivelul județului Botoșani. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean, la Evaluarea națională s-au înscris 3.986 de elevi și s-au prezentat 3.888, fiind înregistrate, astfel, 98 de absențe.

like facebookElevii de clasa a VIII-a au susţinut miercuri ultima probă din cadrul examenului de la Evaluarea Naţională 2016.

Prima afişare a rezultatelor este programată pe data de 1 iulie (până la ora 16:00). În aceeaşi zi, vor putea fi depuse şi contestaţiile (până la ora 20:00). Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 5 iulie”, mai informează ministerul.

Iată subiectele la matematică:

Foto: RomaniaTV

Foto: RomaniaTV

Foto: Romania TV

Foto: Romania TV

 

loading...

Loading...

1 Comentariu

  1. cecilia spune:

    Au scapat de acest examen,dragii de ei! Chiar au fost subiecte usoare, atata la matematica cat si la limba romana. Mi s-a parut mai greu la simulare, sora mea a luat 8.70 la romana si la matematica 8.00 . Sunt colegi de-a surorii mele care spun ca a fost foarte greu, ca nu s-au descurcat nici la prima parte prea bine, ca au gresit sinonimele si partea aIII a. Ea a lucrat mult cu dictionarul online (http://dexonline.net/) in anii de gimnaziu si nu a avut probleme cu sinonimele,antonimele,sufixe,prefixe,etc Ne-am uitat pe bareme si spune ca va lua peste 9 la ambele materii.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*