Criză de medici la Spitalul Județean. Unitatea lucrează cu zece medici pensionari

medic Stefan BerceaSpitalul Județean a apelat la medicii pensionari pentru ca activitatea din unitate să se desfășoare fără probleme. Medicul Ștefan Bercea, purtătorul de cuvânt al spitalului, a declarat că zece medici au fost menținuți, în continuare, în activitate și după pensionare.

like facebookEste vorba de medicul Margareta Muraru, de pe Secția de Obstetrică Ginecologie, medicul Delia Chelaru, de pe ORL, medicul chirurg Viorel Livadaru, de pe Secția chirurgie pediatrică, medicul Doinița Andronic, de pe Medicină Internă, medicul Corneliu Enache, care activează pe Secția Interne, medicul Elana Stână, care activează pe Ambulatoriul de Neurologie, medicul Cornelia Moldoveanu de pe ATI, Ovidiu Ilea, de pe Secția chirurgie, care asigură doar gărzi, Jutis Tanasis, care lucrează în cadrul Ambulatoriului de chirurgie și efectuează gărzi pe Secția Chirurgie și Medicul Ovidiu Mimor, care activează pe Secția oftalmologie.

Spitalul Județean se confruntă cu o lipsă acută de medici. Unitatea a scos în repetate rânduri posturi la concurs, însă doar o parte s-au ocupat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *