Spitalul Județean face noi angajări. Vezi pe ce posturi!

cadre medicaleNu mai puțin de 14 posturi au fost scoase la concurs de Spitalul Județean. Este vorba de mai multe posturi de asistent medical, dar și infirmier. Astfel, pe Secția ATI a spitalului au fost scoase la concurs două posturi de asistent medical debutant și un post de îngrijitor curățenie. Concursul este programat pe 12 iulie.

Pe Secția Chirurgie pediatrică sunt disponibile două posturi de asistent medical debutant, cu concurs pe 13 iulie, în timp ce pe Secția Pediatrie II sunt disponibile două posturi de asistenți medicali debutant, concursul fiind programat pe 14 iulie.

like facebookȘi pe Secția Neurologie au fost scoase la concurs două posturi de asistenți medicali, cu concurs pe 15 iulie, în timp ce pe Secția Medicină Internă II este disponibil un post de asistent medical, cu concurs pe 18 iulie.

La Compartimentul bucătărie mai sunt disponibile două posturi de asistent, concurs 19 iulie, iar la Compartimentul neurochirurgie un post de brancardier, concurs 20 iulie. La Blocul Operator mai este scos la concurs un post de infirmier debutant, concurs 21 iulie.

Concursul constă în trei probe, iar dosarele se depun până la 4 iulie.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *