Trupurile celor doi tineri, care s-au înecat la scăldat, găsite după aproape trei zile de căutări

tineri-inecati-cautati-de-scafandri-42Cei trei scafandri ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava au reușit, marți, să găsească cadavrele celor doi tineri de 20, respectiv 21 de ani, înecați în aval de “Podul Nemților”, în râul Suceava, la Liteni.

Trupurile acestora au fost recuperate din apă în jurul orei 10.00, potrivit SuceavaNews.

Adrian Banu și Beniamin Pătrășcanu, ambii din județul Botoșani, au mers duminică la scăldat, dar au sfârșit înecați. De duminică pompierii au intervenit pentru găsirea trupurilor, inițial cu bărcile pneumatice, apoi cu scafandrii.

like-facebookÎn zona în care s-a produs tragedia au fost efectuate mai multe lucrări tehnice, iar în anumite porțiuni ale râului, există adâncimi mari, de mai mulți metri, astfel încât această zonă nu poate fi folosită pentru scăldat.

Adrian Banu, din comuna Tudora
Adrian Banu, din comuna Tudora

Cei doi veri, unul din Cristești, unul din Tudora, județul Botoșani, au mers alături de mai mulți prieteni și rude la scăldat. La un moment dat unul dintre ei a intrat în apă, dar a fost prins de curenți și nu mai ieșit. Celălalt a sărit după el să îl salveze, dar nu a mai ieșit nici el.

Beniamin Patrașcanu este din Cristești, iar Adrian Banu din Tudora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *