Tânărul care s-a dat peste cap cu maşina prietenului său nu avea permis de conducere

accident masina distrus dupa ce a lovit un parapet - botosaniŞoferul BMW-ului care s-a răsturnat în noaptea de sâmbătă spre duminică pe drumul judeţean DJ 282 între localităţile Jijia şi Buimăceni din comuna Truşeşti nu avea permis de conducere.

A.V., de 19 ani, din Todireni, a pierdut controlul asupra direcței de deplasare, împrejurare în care autoturismul s-a răsturnat în afara părții carosabile, izbindu-se apoi într-un copac.

like facebookDupă producerea accidentului, acesta a plecat de la fața locului, fiind depistat în aceeaşi zi, în jurul orei 13.00.

Cercetările efectuate au stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere, iar autoturismul i-a fost încredințat spre a fi condus pe drumurile publice, de către M. I..
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane despre care se ştie că nu deţine permis de conducere.

Citeşte şi: FOTO S-a dat peste cap cu mașina împrumutată de la un prieten

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *