Topul celor mai profitabile firme de transport din Botoșani

autocarPrincipalii transportatori din județul Botoșani au încheiat anul 2015 pe profit, potrivit bilanțurilor publicate de Ministerul Finanțelor.

Cifrele arată că cea mai profitabilă societate comercială din domeniul transporturilor a fost, anul trecut, Lorion SRL, cea care lucrează sub brandul Trans Dor. Firma patronată de Vasile Doroftei a avut un profit de 595.111 lei, în condițiile în care cifra de afaceri a fost de 5,66 milioane de lei. Lorion SRL are 50 de angajați.

Pe locul al doilea în topul profitului a fost Priscom Univers SRL patronată de Aurel Prisacariu. Priscom, care are 39 de salariați, a avut o cifră de afaceri de 3,7 milioane de lei și un profit de 115.422 lei.

like facebookPe trei se situează Lyk SRL, patronată de omul de afaceri Ilie Slabu. Lyk, care are 56 de salariați, a avut o cifră de afaceri de 4,99 milioane de lei și un profit de 51.721 lei.

A patra poziție este ocupată de Apetrans SRL, firma controlată de Marian Apetrei. Aceasta a avut o cifră de afaceri de 5,8 milioane de lei și un profit de 21.508 lei, ea având cel mai mare număr de salariați- 73.

Firma RVG Speed se află pe cinci. Ea a avut o cifră de afaceri de 4,71 milioane de lei și un profit de 16.475 lei. RVG Speed are 49 de salariați.

 

One thought on “Topul celor mai profitabile firme de transport din Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *