Prefectura face publică lista cu botoșănenii care au făcut donaţii pentru pacienţii din Sanatoriul Podriga. Cine sunt aceștia!

cort donatii alimente podrigaÎn primele patru zile ale campaniei de într-ajutorare a pacienţilor din Sanatoriul Podriga, s-au adunat alimente, apă îmbuteliată, medicamente, dar şi bani. 35 de persoane erau trecute, vineri, la ora 14, în evidenţele păstrate de echipa mixtă ce asigură paza cortului instalat la Casa Armatei.

like facebookToţi botoşănenii ce au vrut să întindă o mână de ajutor sunt persoane fizice, acestea primind mulţumirile publice adresate de prefectul Dan Nechifor.

Redăm mai jos lista donatorilor, cu precizarea că, acolo unde nu există acordul de publicare a datelor personale, numele este prescurtat:

Precol M.

Mucălău F.

Sava V.

Luncan E.

Cantoreanu D.

Mihoreanu P.

Lungu A.

Curelariu R.

Gurzu D.

Nanu D.

Cical C.

Grasu P.

Condurache D.

Corduneanu M.

Cojocaru C.

Vlioneu C.

Podariu I.

Chelariu L.

Popovici D.

Gheorghiţă M.

Groza M.

Moroşanu Ctin.

Vieru M.

Roman S.

Miron A.

Roman Cristian – Constantin

Căşăriu G.

Oleniuc E.

Tincu V.

Tocariu S.

Pădurariu I.

Roman C.

Nechifor Dan

Moga Emil

Siminiceanu Irina

Cortul va rămâne deschis şi în acest sfârşit de săptămână, în speranţa că numărul botoşănenilor ce doresc să ajute este mai mare decât cel de mai sus.

Sanatoriul Podriga a rămas, din data de 19 mai, fără finanţare de la Casa de Asigurări de Sănătate, după ce nu a mai primit autorizaţie sanitară de funcţionare din partea Direcţiei de Sănătate Publică.

Sursa. comunicat Cancelaria prefectului

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *